Selecteer een pagina

Aanbod

Aanbod

Samen met Rosita Belkadi helpen we jou om te ondernemen zoals het klopt voor jou!

Ben jij die spirituele ondernemer die super goed is in haar vak, maar die moeite heeft om te bepalen hoe nu verder of hoe je jezelf neer wilt zetten online?

Rosita gaat je helpen met het volgen van je intuïtie in je bedrijf en ik help je om zichtbaar te worden online.

Wil jij ook alles alleen uitzoeken en oplossen?

Uitbesteden kost geld en dat wil je niet investeren. Het moet effectief en goedkoop. Maar ondertussen kost het je veel te veel tijd om alles te snappen en goed te organiseren.

Ik kan je helpen met je websitesocial mediawebinars gevennieuwsbrieven versturenautoresponder opzettenbloggenvloggen  en nog veel meer. Begeleiding online of offline.

Bestel een inspiratiesessie of een strippenkaart

 

  • Wil jij starten met online coachen, maar weet je niet hoe?
  • Wil je niet alleen kennis, maar ook echt aan de slag?

Online coachen is laagdrempelig, goedkoop en effectief en steeds meer mensen kiezen voor via cursussen online. Inmiddels is bewezen dat online coachen net zo effectief is als een persoonlijk gesprek.

De zelfstudie is geaccrediteerd door de BGN voor 29,5 SBU punten voor het gehele traject. Alleen bij het insturen van je bevindingen per thema.

Werken aan jezelf en/of je bedrijf. Op een andere plek, met meer focus en ontspanning. Even terug naar jezelf met een Vibe-retraite. Een pas op de plaats, even stil staan en voelen of je nog de juiste dingen doet?

Of tijd maken voor die ene taak met een  Vibe-workation. Op een andere plek nu echt aan de slag met dat project of die opdracht.

Alleen of samen met andere ondernemers, zodat je elkaar kun motiveren en helpen om nu echt die stap(pen) te maken.